Voor 11:00 besteld, dezelfde dag geleverd
Vakkundig advies
Al meer dan 90 jaar uw verfleverancier

Eigen Zaak

Ter Hoeven Verfgroep is er ook voor de zelfstandige vakman (ZZP’er), ook dit zit opgesloten in onze slogan ‘’Zoveel meer voor de schilder’. Jaarlijks profiteren vele leden van de voordelen van Eigen Zaak. Een onderdeel hiervan is het Eigen Zaak programma wat door Sigma Coatings is opgezet als landelijk netwerk voor de ondernemende schilders.

Wist u dat u als EigenZaak lid exclusief gebruik kunt maken van onderstaande diensten?

Boels verhuurservice (nieuw)
Verhuur van bouwgerelateerde artikelen zoals steigers, spuitapparatuur, hoogwerkers en schuurmachines. Als Sigma EigenZaak lid kunt u profiteren van zeer scherpe tarieven.

Avia Tankkaart (nieuw)
Als Sigma EigenZaak lid kunt u voordelig tanken bij meer dan 750 tankstations in Nederland. Tanken in Duitsland, België en Luxemburg is ook mogelijk. Deze dienst levert u algauw een besparing op van € 75,- per jaar. Daarnaast brengt de digitale periodieke factuur een hoop gemak met zich mee.

Viking kantoorartikelen (nieuw)
Op zoek naar kantoorartikelen, facilitaire producten of meubilair? Sigma biedt in samenwerking met Viking een uniek voordeel voor Sigma EigenZaak leden. Ook bij deze dienst kunt u profiteren van aantrekkelijke actietarieven.

Opel bedrijfswagen service
Sigma EigenZaak heeft een scherpe deal gemaakt voor al hun leden in samenwerking met Opel Nederland. U als Sigma EigenZaak lid kan genieten van actietarieven met 25% tot 31% korting.

Intrum incassoservice
Een onbetaalde factuur. Vroeg of laat krijgt u er een keer mee te maken. Hoe gaat u hier dan mee om? Via EigenZaak hoeft u niet meer met een onbetaalde factuur te blijven zitten en kunt u nu Intrum Justitia inschakelen. Voor slechts € 29,95 per ingediende vordering gaat dit professionele incassobureau voor u aan de slag. U bespaart de abonnementskosten die normaal bij Intrum Justitia € 395,- per jaar bedragen.

Eigen website/ EigenSite
Nog geen website? Ook al krijgt u uw klanten vooral via mond-tot-mond reclame, mensen checken altijd nog even online. En met EigenSite is uw site heel makkelijk en gratis te bouwen.

Renewi verfafval service
Voor u als zelfstandige schilder is het bergen en ruimen van verfafval wellicht niet bepaald een hobby. U kunt uw tijd wel beter gebruiken: voor een mooie nieuwe schilderopdracht bijvoorbeeld. Bent u lid van EigenZaak, dan bent u met één telefoontje van uw verfafval af.

SigmaTech (adviesprogramma)
Als lid van EigenZaak heeft u vanaf nu gratis én direct toegang tot het SigmaTech adviesprogramma. Geen aparte inloggegevens meer nodig, maar snel en eenvoudig een verftechnisch advies samenstellen.

MKB Ondernemersadvies
Voor praktische ondernemersvragen kunt u terecht bij de adviseurs van EigenZaakOndernemersadvies. Hier zitten onafhankelijkeMKB adviseurs voor u klaar om vragen te beantwoorden op bijvoorbeeld juridisch, fiscaal of financieel terrein; zolang het maar over uw onderneming gaat. U kunt uw vraag telefonisch of per e-mail stellen en deze
wordt binnen 24 kantooruren beantwoord.

Werkkleding bedrukken
Maak van uw werkkleding uw visitekaartje!

Steigerdoek bedrukken
Gebruik de steiger als blikvanger voor uw steigerdoek zodat u herkenbaar bent!