Voor 11:00 besteld, dezelfde dag geleverd
Vakkundig advies
Al meer dan 90 jaar uw verfleverancier

Advies

Ter Hoeven Verfgroep heeft vakbekwame commercieel technische adviseurs waar u terecht kunt voor vrijblijvend advies of technische vragen over onderhoud en schilderwerk. In overleg met de klant wordt er een maatwerkadvies opgesteld voor het betreffende object of project.

Om bij onderhoudsadviezen de juiste werkbeschrijving en keuze voor het toe te passen verfsysteem te kunnen maken vindt in veel gevallen een opname op locatie plaats.

De wensen en eisen van de opdrachtgever worden opgenomen in het advies dat door de adviseur wordt opgesteld.

Het verzorgen van een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) is een aanvullende dienst die wij graag voor vastgoedonderhoudsbedrijven, woningbouwverenigingen, corporaties en VVE's inzetten. Bij RGS-projecten of projecten met prestatie-eisen zal onze strategisch vastgoed adviseur meedenken met de planvorming om optimale scenario's te schrijven.

Een kleuradvies maken is onderdeel van de diensten die Ter Hoeven Verfgroep beheerst. Wij werken met de Online Colordesigner van Sigma waarmee we een breed scala aan kleurcombinaties kunnen toepassen in de op maat adviezen.

Ter Hoeven Verfgroep is als partner dan ook betrokken bij de technische begeleiding tijdens de uitvoering van het project.