Voor 11:00 besteld, dezelfde dag geleverd
Vakkundig advies
Al meer dan 90 jaar uw verfleverancier

Over Ter Hoeven Verfgroep

Ter Hoeven Verfgroep is een toonaangevende verfgroothandel met een uitgebreid assortiment van verf- en aanverwante producten voor de professionele schilders, vastgoedonderhoudsbedrijven en andere verwerkers. Kwaliteit staat hierbij bovenaan, wat mede tot uiting komt door het dealerschap van het A-merk Sigma. Met meer dan 90 jaar ervaring staan wij dagelijks volenthousiasme en plezier klaar voor onze klanten. Met 8 eigen vestigingen in Apeldoorn, Barneveld, Ede, Deventer, Harderwijk, Hilversum, Huizen en Kampen zijn wij goed bereikbaar en dichtbij onze klanten. Wij bezorgen in dit gehele verzorgingsgebied de goederen op de door u gewenste locatie. Bij onze goed opgeleide medewerkers kunt u terecht voor een deskundig advies met betrekking tot product keuze of het aandragen van oplossingen. Ter Hoeven Verfgroep beschikt tevens over vakbekwame technische adviseurs waar u terecht kunt voor vrijblijvend advies of technische vraagstukken over onderhoud en schilderwerk.  

Voor de opdracht gevende markt zoals woningbouwverenigingen, corporaties en VvE's verzorgen wij onderhoudsplannen en voor RGS-projecten of projecten met prestatie-eisen denken wij mee in de planvorming om optimale scenario's te schrijven. Ter Hoeven Verfgroep is een familiebedrijf en wij willen dat graag blijven. Loyaliteit, integriteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn dan ook de kernwaarden van ons bedrijf. Met korte communicatielijnen en het persoonlijke contact met klanten en leveranciers is Ter Hoeven Verfgroep heel toegankelijk.

Onze slogan ‘’Zoveel meer voor de schilder‘’ onderstreept de kernwaarden van onze organisatie. Wij zijn u graag van dienst!